Valikko

Savo-Karjalan Linja Oy, Pamilonkatu 28, 80130 Joensuu | puh. 013 122 324 | tilausajot@skl.fi

Laatulupauksemme

Savo-Karjalan Linja Oy

Savo-Karjalan Linja Oy aloitti toimintansa vuonna 1928. Ensimmäinen linja ajettiin sunnuntaina 6.5.1928 välillä Joensuusta Polvijärvelle. Samaa reittiä ajetaan edelleen, mutta toiminta on modernia samoin kuin kalustokin. Joensuulainen Savo-Karjalan Linja on nykyaikainen perheyritys jo neljännessä sukupolvessa polvessa.

Paikallinen ja monipuolinen

Yhtiön päätoimipaikka on Joensuussa ja sivutoimipaikkoja on Kaavilla ja Polvijärvellä. Luotettava täyden palvelun linja-autoyhtiö tarjoaa monipuolisen 140 auton kalustonsa ansiosta tilausajoa, palveluliikennettä, koululaiskuljetuksia sekä vakiovuoroja.

Vankka ja vakiintunut

Joensuun vuoden 2012 yrittäjäksi palkittu Savo-Karjalan Linja työllistää reilut 100 ammattilaista. Linjaliikenne tuo yhtiön liikevaihdosta 60 %, tilausajot ja autojen vuokraus 20 % ja koululiikennetilausajot 20 %.

Ammattilaisten kyydissä

Olemme asettaneet yhdessä henkilökuntamme kanssa seuraavat arvot ja pyrimme noudattamaan niitä kaikessa toiminnassamme:

  1. luotettavuus
  2. joustavuus
  3. jatkuvuus
  4. positiivisuus
  5. turvallisuus

Yhteystiedot

Savo-Karjalan Linja Oy

Pamilonkatu 28
80130 Joensuu
Puh. +358 13 122 324
Fax +358 13 122 925
tilausajot@skl.fi
LY-tunnus: 0207523-3

karipekka_hietala

Kari-Pekka Hietala

TOIMITUSJOHTAJA

Tilausajomyynti, markkinointi, maksuliikenne, liikenneluvat, sopimukset

Puh. +358 400 671 677
kp.hietala@skl.fi

jari_hietala
Jari Hietala

AJOMESTARI

Tilausajomyynti, käytetyn kaluston myynti, huoltotoiminnot, ostot

Puh. +358 400 671 667
jari.hietala@skl.fi

juha_tukiainen

Juha Tukiainen

AJOMESTARI

Tilausajomyynti, ajojärjestelyt, reittiliikenne, palkanlaskenta

Puh. +358 400 573 685
juha.tukiainen@skl.fi

niina_hietala

Niina Hietala

KIRJANPITÄJÄ

Yrityksen taloushallinto

Puh. +358 13 122 324
niina.hietala@skl.fi

riitta_tukiainen
Riitta Tukiainen

TOIMISTOSIHTEERI

Reskontra, Joensuun koulukuljetukset

Puh.+358 13 122 324
riitta.tukiainen@skl.fi

Jari Härkönen

KORJAAMOPÄÄLLIKKÖ

Korjaamon ostot, huollot, katsastukset

Puh. +358 40 546 7733
korjaamo@skl.fi

Jani Hietala

AJOJÄRJESTELIJÄ

Kontiolahden koulukuljetukset

Puh. +358 40 739 7938
jani.hietala@skl.fi

Antti Tukiainen

AJOJÄRJESTELIJÄ

antti.tukiainen@skl.fi

Teemu Tukiainen

AJOJÄRJESTELIJÄ

Pyhäselän koulukuljetukset

Puh. +358 440 678 761
teemu.tukiainen@skl.fi

Pasi Niskanen

KAAVIN TOIMIPISTEEN ESIMIES

Puh. +358 50 321 8685
kaavi@skl.fi

 Vuodesta 1928 tähän päivään

 

Tarjoamamme liikennepalvelut

Savo-Karjalan Linja Oy tarjoaa linja-autoilla aikataulunmukaista reittiliikennettä ja tilausliikennepalveluja Itä-Suomessa henkilöliikenneluvan ehtojen mukaisesti. Yrityksellämme on henkilöliikennelupa 140 ajoneuvolle.

Reittiliikennepalvelut mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Pohjois-Karjalan alueella

  • Joensuu, Polvijärvi, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Kitee ja Tohmajärvi.

Koillis-Savon alueella

  • Kaavi, Juankoski, Tuusniemi ja Nilsiä

Tilausliikennepalvelut:

Tilausliikennepalveluja tarjoamme isoilla ja pienillä busseilla sekä kotimaahan että ulkomaille. Merkittävin toiminta-alue on Itä-Suomi. Tilausliikennepalveluihimme kuuluu merkittävänä osana myös koulumatkakuljetukset eri kunnille ja kaupungeille.

Tiedottaminen

Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme kotisivuillamme osoitteessa www.skl.fi. Sivuiltamme löytyy myös linkki matkahuollon nettisivuille aikatauluhakuun (www.matkahuolto.fi). Matkahuolto pitää yllä myös tietoja poikkeavista ajopäivistä. Lisäksi jaamme aikataulumonisteita autoissamme, ja niitä on esillä myös joillain linja-autopysäkeillä.

Yhtiömme liikenteen muutokset keskittyvät enimmäkseen kouluvuoden alkuun ja loppuun. Tällöin liikenteen muutoksista tiedotetaan mm. linja-autoissa jaettavilla kesäaikatauluilla.

Mahdollisten häiriötilanteiden varalta päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden. Päivystyksen kautta hoidamme myös tilausajoihin mahdollisesti liittyvät ennalta arvaamattomat muutokset.

Matkaliput

Käytössämme ovat kaikki Matkahuollon lipputuotteet, ja kuulumme myös Matkahuollon informaatiojärjestelmään. Käytössä on kertamaksun lisäksi useita erilaisia alennuslipputuotteita mm. työmatka-, seutu- ja kaupunkilippuja. Lipputuotteista löytyy ajantasaista tietoa osoitteessa www.matkahuolto.fi.

Waltti-maksuvälineet toimivat kaikessa Joensuun joukkoliikenteen ostamassa liikenteessä. Linjaliikenteessä muita hyväksyttyjä maksutapoja ovat matkakortit, käteinen, pankkikortit ja yleisimmät luottokortit.

Osaava henkilökunta

Kuljettajamme ovat kokeneita liikenteen ja hyvän palvelun ammattilaisia. Pyrimme valitsemaan laajasta henkilökunnastamme sopivat kuljettajat niin reitti- ja tilausajo-, kuin myös koululaisliikenteeseen.

Kaikki kuljettajamme saavat koulutusta lakisääteisen kuljettajien täydennyskoulutusohjelman mukaisesti, tähän sisältyy mm. taloudellisten ja ympäristöystävällisten ajotapojen koulutusta. Korjaamohenkilökuntamme perehtyy uusiutuvaan kalustoon, ja he huomioivat työtavoissaan ympäristön. Linja-automme myös pestään ja siivotaan ympäristö huomioon ottaen. Henkilöstömme toimintatavat perustuvat arvoihimme. Jokaiselle linjalle on laadittu ajo-ohjeet, joiden mukaan kuljettaja toimii. Lisäksi henkilökuntamme saa tietoa tehtävistään ja niiden erityispiirteistä normaalissa päivittäisessä kanssakäymisessä toisten kuljettajien, esimiesten ja johdon kesken.

Liikennekalustomme

Valikoimaamme kuuluu noin 140 ajoneuvoa, paikkamäärältään 8-75 paikkaa. Suuri osa autoistamme on tilausajovarusteltuja – varusteina mm. ilmastointi, wc, dvd, turvavyöt ym.

Matalalattiaisia esteettömiä autoja käytetään vähintäänkin liikennöintisopimusten vaatimusten mukaisesti. Kalustossamme on huomioitu asiakkaiden erityistarpeet ja esteettömyys joistain autoista löytyvillä rampeilla, apuaskelmilla, pyörätuolipaikoilla tai -hisseillä. Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia tarvittaessa.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Palautetta toiminnastamme voi antaa henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Palautteet pyritään käsittelemään mahdollisimman pian ja asiakkaalle vastataan viipymättä. Mahdollisiin korjausta vaativiin toimenpiteisiin ryhdytään mahdollisimman pian.
Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista, vahingonkorvauksista ja sopimusten purkamisista voidaan neuvotella aina tapauskohtaisesti.

Asiakkaana olet meille tärkeä toimintamme kehittäjä – haluamme, että viihdyt bussissamme!